[]

Objectbeveiliging

Kantorenoverheidsgebouwen, zorginstellingen en ander type (bedrijfs-)panden vallen steeds vaker. ten prooi aan vandalisme en andere vormen van criminaliteit.

 

Er is dan ook in toenemende mate behoefte aan veiligheid en rust. Helaas is veiligheid al een aantal jaren niet meer vanzelfsprekend. Bij ondernemingen worden de veiligheidseisen en specifieke eisen voor brandpreventie, ordehandhaving en controle van personeel en bezoekers steeds belangrijker.

 

 

Veiligheid is en blijft nummer 1!

 

 

De toenemende dreiging en agressie is een regelmatig terugkerend beeld in de maatschappij. De meeste organisaties nemen dan ook hun verantwoordelijkheid en nemen maatregelen om risico's zoveel mogelijk te beperken. Het waarborgen van veiligheid en het bieden van een stabiele omgeving geeft rust en draagt bovendien in belangrijke mate bij aan een positief imago.

 

Aangezien elke organisatie zijn eigen cultuur heeft worden er, in overleg met de opdrachtgever, duidelijke afspraken gemaakt. Per organisatie wordt een beveiligingsplan opgesteld om een adequate en correcte dienstverlening te waarborgen.

 

Professioneel opgeleide en dienstverlenend ingestelde beveiligers leveren hieraan een belangrijke bijdrage. Zij kunnen duidelijk zichtbaar preventief worden ingezet in winkelgebieden of bij evenementen of de veiligheid verzorgen en bewaken in gebouwen. Onze beveiligingsmedewerkers zijn correct opgeleid en getraind, zodat ze indien nodig snel en doeltreffend kunnen optreden. Tevens is een klantgerichte en dienstverlenende houding voor ons erg belangrijk. Natuurlijk beschikken alle beveiligers over het diploma Beveiliger-2, of zijn hiervoor in opleiding. Ook de certificaten voor bedrijfshulpverlening, reanimatie en het verlenen van eerste hulp bij ongevallen behoren tot de basisuitrusting van onze beveiligers. Vanzelfsprekend vindt er regelmatig overleg met onze opdrachtgevers plaats.

 

 

Onze beveiligers staan garant voor de veiligheid van uw omgeving, uw organisatie, uw medewerkers en bezoekers.

Vragen? Neem contact met ons op.