[]

Evenementenbeveiliging

Bij elk evenement moet de veiligheid gewaarborgd zijn. Voor het treffen van deze veiligheidsmaatregelen bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Onze bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het beveiligen van kleinere evenementen zoals congressen, beurzen, open dagen, introducties, openingen en bedrijfsfeesten. Onder kleinere evenementen verstaan wij evenementen met een bezoekersaantal tot 2500 bezoekers. Dit geldt voor evenementen zowel binnen als buiten.

 

Voor elk evenement wordt een beveiligingsplan opgesteld, waarin alles tot in detail nauwkeurig vermeld staat. Er wordt een risicoanalyse gemaakt en aan de hand Daarvanvan wordt genoteerd welke materialen, apparatuur en aantallen beveiligingsmedewerkers er ingezet moeten worden. Vanzelfsprekend vindt er regelmatig overleg met onze opdrachtgevers plaats.

 

Onze medewerkers zijn allemaal in het bezit van het EHBO-diploma met reanimatie aantekening en/of het certificaat bedrijfshulpverlener (BHV), mogelijk met het certificaat AED (Ervaring met een Defibrillator).

 

Daarnaast bieden wij onze opdrachtgevers de keuze uit verschillende stijlen beveiligingskleding, variërend van casual tot een kostuum.

Vragen? Neem contact met ons op.